pondělí 17. března 2014

Stáničky smash...... (část 2)

............. aneb příprava alba na letní dovolenou

Velké věci si žádají velké přípravy, proto jsem se do výroby a vymýšlení deníčku vrhla opravdu po hlavě. Spoustu nápadů, inspirace, výmyslů, novinek, vychytávek......... ale jak si to všechno budu pamatovat? Jednoduše, udělám si písemné náčrtky, poznámky, nakreslím představy a pak už to půjde raz dva :)

Tady jsou náčrtky úvodní stránky a dvou dalších, opravdu jen první myšlenky a nápady. Všechno nakonec může dopadnout úplně jinak. Úvodní stránka bude seznamovací, kam se jede, kdy se jede, kdo jede a tak :).


Druhá stránka (nebo možná jiná) bude CESTA - kdy se vyjelo, kdo jel, čím jel, co během cesty, zastávky, nákupy dálničních známek, hlášky během cesty, co děti během cesty a protilehlá strana bude popis místa, destinace kam vyrazíme (cíl zatím ještě není určen) a mapa cesty, která bude možná rozkládací :).



Jedna z dalších stránek budou odpovědi na anketní otázku "co očekávám od letošní dovolené" od všech členů výpravy. Chudáčci, zbytek osazenstva o tom ještě neví, ale jsou pro každou špatnost, takže doufám, že "do toho půjdou se mnou". Každý dostane kartičku se svým jménem, kde později bude i fotka každého člena a dle své fantazie může kartičku dotvořit včetně odpovědi na anketní otázku. Stránky protilehlé pak budou doplněny šipkami s rodinnými vztahy a vazbami.




Na dovolenou jezdíme dvě rodiny - 4 dospělí (někdy), 2 dospělé děti a 3 malé děti :), proto předpokládám, že deníček bude brzy plný. Zatím mám připraveno 15 stránek, ale uvažuji o rozšíření :)

Pro dnešek je to vše, již je připraveno pokračování, tak se můžete těšit na další počtení s ukázkami :)

Hezký den
stánička

Žádné komentáře:

Okomentovat