čtvrtek 1. ledna 2015

Přání do ....

... nového roku

Tak už to tu máme, milí přátelé! Už tu máme nový rok se jménem 2015. Jeden den z nového roku už je skoro pryč. U nás byl ve znamení rodinné návštěvy, rodinného oběda, kafíčka, cukroví a povídání, trochu dětského křiku a hádek (každodenní kolorit).

V loňském roce jsme, troufám si říci, zavedli tradici naší rodinky. Tadeášek dostal k narozeninám "kreativní balíček", ze kterého jsme přesně na Silvestra roku 2013 vyrobili toto....




... ušili jsme si maskota pro nadcházející rok 2014. Myslím, že se moc povedl a rozhodně jeho výroba nebyla vůbec složitá. Veškeré pomůcky byly součástí balíčku, použili jsme navíc pouze nůžky. Dílky byly připravené, dírky na prošití proražené, letmo jsme zkoukli návod a pak už jsme jen navlékali barevné nitky a šili a šili.... před koncem jsme vyplnili přiloženou výplní a došili a dolepili samolepicí části. Náš maskot se všem líbil. Celý rok měl čestné místo v obývacím pokoji.

Ježíšek 2014 nadělil Tadeáškovi pod stromeček novou "kreativní sadu" se zelenou příšerkou. Na Silvestra roku 2014 jsme se s nadšením vrhli (já, Tadeášek a Mikulášek) do výroby nového maskota. Nadšení vydrželo sice pouze mě, ale snaha se vyplatila a náš "oranžový" má kamaráda "zeleného" - našeho maskota pro rok 2015.... 


... myslím, že se opět povedl :). Do sbírky nám chybí ještě tři kousky těchto úžasných příšerek, pro jistotu asi nakoupím do zásoby, abychom mohli v naší tradici pokračovat alespoň příští tři roky :) :).

Doufám, že nám náš nový "zelený" přinese štěstí jako jeho předchůdce "oranžový". Oba budou mít nyní své čestné místo v obývacím pokoji. 


Přeji Vám všem a všem Vašim blízkým za sebe a celou svou rodinku do nového roku jen to nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky, osobních a pracovních úspěchů, spoustu času na své blízké a hlavně děti, spoustu času na sebe a své koníčky, spoustu sil na pracovní povinnosti a povinnosti nutné pro hladký chod domácnosti................. Mám Vás ráda :)


Děkuji za nakouknutí a přečtení mého (dnes) krátkého článečku.
Dobrou noc
Stánička

Žádné komentáře:

Okomentovat