sobota 19. března 2016

Velkolepé...

.... mega přání 

"Stáničko, uděláš mi přání k narozeninám kamarádky, pošlu Ti nějaké fotky a zbytek už nechám na Tobě." No jasně udělám :). Fotky dorazily a co "včíl s tým". A4 podklad jsem udělala snadno, díky půjčeným šablonkám, ale fotek bylo nějak hodně. Ale fotky tam musely býti všechny. OK, nastavím to. Ještě jsem potřebovala nějaké informace o obdarované osobě. Dostalo se mi těchto indicií: barva fialová, žlutá, má ráda kytky, Eiffelovku, velbloudy, je to ke 30. narozeninám a je tam potřeba vynechat místo na "blahopřání". 

A takhle dopadl můj výtvor: 






Mega přání bylo předáno a krátce na to ho i obdržela oslavenkyně. Prý šlo z ruky do ruky a bylo velice obdivováno :). Může býti něco lepší odezvou a pochvalou :). 

Do týdne tu byla obdobná žádost od téže ŽENY, "udělej mi podobné přání pro bráchu k promoci, pošlu ti fotky a napíšu informace". Mohla jsem odmítnout :). Jen jsem bohužel nějak pozapomněla hotové přání vyfotit, mám jen jednu přípravnou verzi, bohužel pouze telefonem, kvalita nic moc - informace: barva zelená, žlutá, má rád pivo, šipky, bowling, bábovky, je to inženýr, říkáme mu Vejlupek.


Přání se líbilo a prý udělalo také velikou radost. 

Drazí moji, hodina pokročila a já půjdu do pelíšku, snad zase brzy něco napíšu :)

Dobrou noc

Stánička

3 komentáře: