čtvrtek 9. června 2016

Malá přáníčková......

.... pro spolužačku k 8. narozeninám


Dobrý večer, tak jsem zase na skok tady :). 

Přišla jsem Vám ukázat malé narozeninové přání pro Tadeáškovu spolužačku. Byl pozván na oslavu narozenin a to by bylo, aby dorazil bez přáníčka. 

Na přípravu přání zbylo ale žalostně málo času a to jen jeden večer, resp. část večera, až poté, co raubíři zalezli do pelíšků. 

Na své pinterestové nástěnce, kam si ukládám přáníčka k inspiraci, jsem objevila "lízátkové" dílko. Vzhledem k nedostatku času, jsem si naivně myslela, že "to bude rychle hotové". 

Základ přání s obálkou jsem "vyštrachala" ve svých zásobách. Barevné papíry, barevné fixy a perličky a mašličku na zdobení jsem také našla. Velkým pomocníkem mi byla řezačka na malá kolečka :). Nevím proč, ale ať se snažím jak se snažím, nikdy nevystřihnu krásné kolečko, ač ho mám kružítkem předkreslené a navíc, řezačka byla rychlejší :).

Kolečka připravena, základ připraven, fixy a zdobení taktéž. Hurá, za pár minut to bude :). Ale ouha :). Víte, co mi dalo nejvíc zabrat? Srovnat kolečka tak, aby to vypadalo jako velké lízátko, pořád někde vyčuhovala nějaká barvička nebo to byla spíš šiška než kulaté lízátko. No byla to makačka. A když už jsem dala dohromady kolečko z koleček byl tu další problém. Jak to otočit a slepit? No, já holka šikovná jsem si poradila, slepila lízátko a pak už to šlo ráz na ráz: ozdobit podklad, špejličku s mašličkou nalepit (použila jsem tavnou pistolku), přilepit lízátko a ozdobit perličkami. 




Myslím, že se dílko povedlo. Co Vy na to?

Krásný večer a snad brzy zase "napřečtenou".... nápadů mám spoustu :).

Stánička

3 komentáře: